ispCP - Board - Support
RC7 nightly - update script "hiba" - Printable Version

+- ispCP - Board - Support (http://www.isp-control.net/forum)
+-- Forum: ispCP Omega International Area (/forum-22.html)
+--- Forum: Hungary Corner (/forum-46.html)
+--- Thread: RC7 nightly - update script "hiba" (/thread-5105.html)

Pages: 1 2


RC7 nightly - update script "hiba" - Kika - 12-10-2008 12:01 AM

Gondoltam leirom, hatha mas is frissitene mar es neki ne kelljen keresni. Az itt az oldalon a dokumentacioban talalhato update scriptet hasznaltam, azok kozul is az alsot. Gondoltam kiprobalom, eddig mindig kezzel csinaltam, hatha egyszerubb lesz Smile

Vegulis majdnem minden szep es jo volt, csak 3 dologba futottam bele.

Az egyik az, hogy a *.conf allomanyokat kezzel kellett cserelni es atirni benne az ertekeket. Ez vegulis tekintheto normalisnak, de a masik ketto mar erdekesebb volt.

A conf-ok csereje utan erdemes bejelentkezni es meghivni a /admin/database_update.php-t kezzel, mert bejelentkezes utan hianyol egy adattablat. Azt javaslom, hogy ezt az adatbazisfrissitest a domain confok ujrageneralasa elott futtassatok le.

A harmadik problema pedig az volt, hogy frissites es a domain configok ujrageneralasa utan nem mentek a subdomainek. Sajnos a script nem hozta letre automatikusan a /etc/ispcp/proftpd/working es a /etc/proftpd/working konyvtarakat, es az aldomainek configjat nem tudta hova irni. Ezt kezzel letrehoztam, subdomain statuszokat ujra atallitottam es ujra generaltam megint.

Reggel ota szepen mukodik, ugyfelek nem nyaggattak telefonon, ergo akar meg jo is lehet Smile Majd este megnezem alaposabban, eddig annak orultem leginkabb, hogy vegre mukodik a jelszavas vedelem a statisztikaknal Smile


RE: RC7 nightly - update script "hiba" - rauschr - 12-10-2008 02:36 AM

Ha eddig kikapcsolva volt az awstat, akkor hogyan kell vissza izzítani?


RE: RC7 nightly - update script "hiba" - Kika - 12-10-2008 02:39 AM

Ha jol emlekszem 3 dolgot kellett tenni (ugy egy eve csinaltam, ugyhogy nem tennem ra a fejem):
1, telepiteni defaultban
2, bekapcsolni a dinamikust az ispcp.conf-ban
3, apache-ban az awstat-os confra sysmlink, hogy benyalja


RE: RC7 nightly - update script "hiba" - rauschr - 12-10-2008 03:00 AM

(12-10-2008 02:39 AM)Kika Wrote:  Ha jol emlekszem 3 dolgot kellett tenni (ugy egy eve csinaltam, ugyhogy nem tennem ra a fejem):
1, telepiteni defaultban
2, bekapcsolni a dinamikust az ispcp.conf-ban
3, apache-ban az awstat-os confra sysmlink, hogy benyalja

Ebből csak az 1 pontot nemértem.
Mit? Az awsatatot?


RE: RC7 nightly - update script "hiba" - Kika - 12-10-2008 03:02 AM

aha Smile


RE: RC7 nightly - update script "hiba" - nemo - 12-15-2008 05:53 PM

Sziasztok!

Melyik könyvtárból kell ezt az update-scriptet futtatni? Mert én már szinte mindenhonnét megpróbáltam, de az update-upgrade -en kívül semmit nem csinál meg, minden sorra hibaüzenetet hoz. Vagy a fájlt vagy a könyvtárt nem találja. Már próbáltam hogy letöltöttem a nightly-t, kicsomagoltam, és abba másoltam be, de sehogy sem bírom tisztességes munkára bírni.
Amikor manuálisan próbáltam frissíteni, akkor én is ebbe futottam bele, s nekem a nulla angol tudásommal (annyit tudok hogy "da" meg "nyet" Smile ) úgy tünik, hogy a script futtatását javasolják neki. Akkor meg már célszerübb lenne egyböl azzal kezdeni... ha menne.


RE: RC7 nightly - update script "hiba" - Kika - 12-15-2008 07:15 PM

(12-15-2008 05:53 PM)nemo Wrote:  Sziasztok!

Melyik könyvtárból kell ezt az update-scriptet futtatni? Mert én már szinte mindenhonnét megpróbáltam, de az update-upgrade -en kívül semmit nem csinál meg, minden sorra hibaüzenetet hoz. Vagy a fájlt vagy a könyvtárt nem találja. Már próbáltam hogy letöltöttem a nightly-t, kicsomagoltam, és abba másoltam be, de sehogy sem bírom tisztességes munkára bírni.
Mivel mar kijott az RC7 final ezert nem gondolnam, hogy szabad nightly-ra frissiteni. Az RC7 fajlai kozott pedig talalsz INSTALL nevu fajlt. Na azt olvasd at. Lepesrol lepesre csinald a frissitest, ahogy ott leirjak es menni fog.

Ha a "mysql has gone away" elojon akkor meg futtasd a /var/www/ispcp/engine/ispcp-rqst-mngr-t amig kesz nincs minden.

(12-15-2008 05:53 PM)nemo Wrote:  Amikor manuálisan próbáltam frissíteni, akkor én is ebbe futottam bele, s nekem a nulla angol tudásommal (annyit tudok hogy "da" meg "nyet" Smile ) úgy tünik, hogy a script futtatását javasolják neki. Akkor meg már célszerübb lenne egyböl azzal kezdeni... ha menne.

Az a baja, hogy a /etc/ispcp/ispcp.conf nem lett frissitve es hianyzik belole a kepernyon megjeleno beallitas.


RE: RC7 nightly - update script "hiba" - nemo - 12-15-2008 07:33 PM

Köszi! Ezek szerint a nightly-ról tudok az RC7-re közvetlenül frissíteni. Remélem jól értettem. Azt a fájlt már átnéztem, és majdnem bele is kezdtem az 5-ös pontnál leírt frissítésbe, de nem voltam biztos benne, hogy a nightly-ra müködik. De akkor most ... Smile


RE: RC7 nightly - update script "hiba" - Kika - 12-15-2008 07:47 PM

Mivel nem lehet neked privatot kuldeni ezert nem kapsz msn-t, hogy baj eseten... Tongue Most itt leszek par orat, es neha ranezek ide. Ha baj van sikits Wink


RE: RC7 nightly - update script "hiba" - nemo - 12-15-2008 07:59 PM

(12-15-2008 07:47 PM)Kika Wrote:  Mivel nem lehet neked privatot kuldeni ezert nem kapsz msn-t, hogy baj eseten... Tongue Most itt leszek par orat, es neha ranezek ide. Ha baj van sikits Wink
hmmm... fel sem tünt, hogy nincs engedélyezve. Az alapbeállításokon hagytam a regisztráció után. Azért köszi, ígérem hangosan fogok sikítani Smile